Op Valentijnsdag (14 februari) organiseren we in samenwerking met een restaurant in Hoogeveen een valentijnsdiner, waarvan de opbrengst Stichting Hartekind gaat. Het restaurant stelt hiervoor een keuzemenu samen en Lions zorgen de extra’s, zoals het vervoer en – voor de mensen die dat willen – hulp bij het verrassen van ‘de Valentijn’ met mooie woorden van waardering, een liefdesverklaring, aanzoek of herbevestiging van de trouwbelofte. In 2023 is ons valentijnsdiner bij Bijzonder Brasserie Van Eigen Deeg (voorheen Brownies & Downies).

 

Valentijnsdag is een uitgelezen moment voor een mooie actie. Een van onze leden is trouwambtenaar en is beschikbaar om mensen te verrassen met mooie woorden. Dat doet ze in overleg met degene die iemand wil verrassen. Het hoeft niet altijd een liefdesverklaring te zijn. Het kan bijvoorbeeld ook gaan om waardering of een hart onder de riem voor iemand die dat nodig heeft.

Mensen in de watten leggen
Met de valentijnsactie willen we mensen een onbezorgde avond geven en tegelijkertijd iets betekenen voor het goede doel. We leggen ze in de watten op een gezellige, romantische avond. Het is zelfs mogelijk om gebruik te maken van luxe vervoer binnen gemeente Hoogeveen.

Alle leeftijden
Natuurlijk is het ook mogelijk om gewoon romantisch of gezellig te dineren, zonder extra aandacht. De avond biedt ook de mogelijkheid om iemand anders dan je partner te verrassen. Denk aan vrienden, collega’s of buren. En niet te vergeten: deze avond is voor alle leeftijden.

Stichting Hartekind
We steunen met de valentijnsactie Stichting Hartekind die zich inzet voor kinderen met een aangeboren hartafwijking. Hoewel de behandelmogelijkheden de afgelopen jaren enorm zijn toegenomen, is er nog steeds onderzoek nodig om bijvoorbeeld complicaties en ontwikkelingsproblemen beter te leren begrijpen, behandelen en voorkomen.

Editie 2023
Door de coronapandemie hebben we een aantal jaren moeten overslaan, maar in 2023 organiseren we weer een mooie liefdevolle avond. Die zal plaatsvinden bij Bijzonder Brasserie Van Eigen Deeg (voorheen Downies & Brownies) van 17.30 tot 21.00 uur.

Met liefde verzorgd
De kosten voor de avond zijn als volgt:
Diner: € 40,- per persoon, inclusief welkomstdrankje
Vervoer: € 15,- per adres heen en terug binnen gemeente Hoogeveen
Hulp bij de voorbereiding extra verrassing is gratis
Betaling voor diner en vervoer is vooraf, drankjes op de avond zelf.

Aankomst tussen 17.30 uur en 18.30 uur. De avond duurt tot uiterlijk 21.00 uur.

Geef je op door ons een e-mailbericht te sturen. Vermeld daarin het aantal personen, of je gebruik wilt maken van vervoer en/of hulp bij het voorbereiden van een extra verrassing. We nemen daarna contact met je op om alles met je af te stemmen en de puntjes op de i te zetten. Nadat alles is afgestemd krijg je van ons de kosten te horen, zodat je die kunt overmaken.